18 november Open Dag bij ITB

2017 is een heel bijzonder jaar voor ons. ITB bestaat 35 jaar en dit willen we natuurlijk vieren. Daarom nodigen wij u graag uit voor onze open dag.

 

 Bij ITB maken we ventilatieproducten en luchtbehandelingssystemen die overal ter wereld worden toegepast, voornamelijk in de agrarische sector. Onze ventilatiekokers staan op kuikenstallen in Canada, we hebben luchtbehandelingskasten bij tuinbouwkassen in India, maar er staat ook een warmtewisselaar in een varkenshouderij in het Brabantse Beers.

Wilt u meer weten over hoe wij deze systemen ontwerpen en produceren? Van de tekentafel tot de freesmachine en van de lasbanken tot de logistieke afhandeling, u kunt overal een kijkje komen nemen. Ook worden er gedurende de dag meerdere rondleidingen gegeven door onze medewerkers. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en aan de kinderen is gedacht.

De open dag vindt plaats op zaterdag 18 november 2017 van 12:00 tot 17:00 aan de Lionstraat 10 in Boxmeer. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@itbboxmeer.nl