Succesvolle dealerdag en druk bezochte open dag ITB Climate

Het weekend van 17 en 18 november stond in het teken van het 35-jarig jubileum van ITB Climate.

 

Dit werd op vrijdag 17 november gevierd met de zakelijke relaties. Na de ontvangst werden er meerdere rondleidingen gegeven, waarbij vrijwel het complete productassortiment werd gepresenteerd. Daarbij gaven enthousiaste productiemedewerkers een toelichting op de productiewijze. Er was veel interesse voor de bekendere systemen, zoals de warmtewisselaars en fijnstof systemen, maar ook minder bekende producten zoals het demontabele strandhuis waren erg in trek.

Na afloop van de rondleidingen stond een feestelijke borrel gepland in de tent die voor de gelegenheid was opgebouwd. CEO Sjaak van der Linden en COO Jan Nauta spraken tijdens hun speech over de toekomst van ITB Climate en spraken een dankwoord richting de zakelijke relaties en de medewerkers van ITB Climate.  Jia Xiangyu, CFO van FendyTech (moederbedrijf ITB Climate) sprak vervolgens over de samenwerking en het nieuwe pad dat ITB Climate is in geslagen. Vervolgens werd na een korte toelichting van Marketing Manager Teun te Loo het nieuwe logo formeel onthuld door Sjaak van der Linden en Jia Xiangyu. De borrel werd vervolgens opgeluisterd door optreden van verschillende artiesten en een dj.

Zaterdag 18 november vond de Open Dag plaats voor alle geïnteresseerden. Met een geschatte opkomst van 500 personen is ook deze dag een groot succes te noemen. Ook nu werden producten van ITB Climate gepresenteerd en was het mogelijk de productiewijze te bekijken. De vijf-assige frees trok veel kijkers, maar ook bij het extrusielassen en de assemblagedemonstratie van de CLICK buis, hebben veel bezoekers een kijkje genomen.

Wij kijken met plezier terug op twee erg geslaagde dagen en bedanken alle bezoekers voor hun komst.