Ons bedrijf

Inmiddels heeft ITB meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van complete klimaatbeheersingssystemen, waarbij de focus altijd op agrarische gebouwen heeft gelegen. Wij zoeken echter ook continu naar nieuwe zakelijke mogelijkheden, producten van ITB worden in een groot aantal sectoren wereldwijd toegepast. Bij het verbeteren van bestaande, of het ontwikkelen van nieuwe producten, streeft ITB altijd naar de meest duurzame oplossingen. Dit was het zo toen de eerste warmtewisselaars ontwikkeld werden in de jaren ’80, en dit is nog steeds zo, bijvoorbeeld bij de introductie van de OctaFil. Wij leveren de innovatieve en duurzame oplossingen.

ITB is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete oplossingen, ontworpen naar de klant specifieke situatie. Ons moderne machinepark maakt productie en controle van de hoogste kwaliteit mogelijk. Verschillende soorten kunststof vormen vrijwel altijd het basismateriaal voor onze systemen. Onze engineers met jarenlange ervaring ontwikkelen onze systemen. De productie wordt uitgevoerd door DVS2212-1 gecertificeerde productiemedewerkers. Daarbij werken wij samen met onze adviseurs, installateurs, distributeurs en de eindgebruiker. Op die manier kunnen wij ons focussen op onze kwaliteit; productie van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor klimaat in gebouwen.

Onze missie

Wij leveren wereldwijd toepasbare innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen op klimaatgebied voor agrarische gebouwen door duurzame samenwerkingsverbanden met stakeholders.

Onze visie

Wij creëren innovatieve, kwalitatief hoogwaardige klimaatoplossingen voor agrarische gebouwen. We zijn een betrouwbare partner voor onze distributeurs en eindklanten en een goede werkgever voor onze medewerkers. Onze ambitie is om een leidende positie te nemen in the mondiale markt voor klimaatoptimalisatie voor agrarische gebouwen.