Industrie & Overig agrarisch

  • Energiebesparing, verwarming en koeling in industriele gebouwen
  • Complete klimaatoplossingen voor agrarische gebouwen (geiten, kalveren etc.)

Klimaat in industriele gebouwen

Van oudsher specialiseerde ITB zich in het ontwerp en productie van klimaatoplossingen voor agrarische gebouwen. Steeds vaker vinden systemen van ITB hun weg naar industriële toepassingen. Het geothermische systeem voor verwarming, koeling en energiebesparing, genaamd GETS, is in meerdere kantoor- en productiepanden toegepast. Door het duurzame ontwerp en hoge efficientie, in combinatie met het op maat gemaakte ontwerp, is het systeem toepasbaar in alle soorten gebouwen.

Al onze producten worden geproduceerd van kunststof. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn gespecialiseerd in de bewerking van verschillende kunststof materialen. Meer informatie over onze mogelijkheden vindt u hier.

Klimaat in de stal

Als regel geldt dat een constant, uniform en goed geregeld klimaat leiden tot betere resultaten in de stal.  ITB levert klimaatoplossingen en energiebesparende systemen voor vrijwel alle agrarische bedrijven. Minimale temperatuurverschillen en tocht leiden tot minder stress en meer rust bij de dieren. Uniformiteit van het klimaat zorgt voor een verbeterde verdeling over de stal, waardoor betere groei kan worden gerealiseerd. Ook reduceert meer ventilatie het risico op ziektes en medicatieverbruik. Een goed klimaat in een agrarisch gebouw zorgt voor een goede leefomgeving voor de dieren en werkomgeving voor de mensen in de stal.

ITB voor alle diersoorten

In de afgelopen 35 jaar is ITB betrokken geweest bij de ontwikkeling van klimaatconcepten en productie van klimaatsystemen die in verschillende soorten stallen worden toegepast. Onze engineers ontwikkelen in samenspraak met verschillende partijen in de markt concepten passend voor de omstandigheden en diersoort in de stal. Doordat ITB de producten vervolgens zelf ontwerpt en produceert kan flexibel en efficiënt worden ingespeeld op de behoefte van de eindgebruiker.